Cappuccino

Uusin karkkilalainen ukeyhtye – luvassa iloista ja mukavaa meininkiä. Bändiläisissä sekä usean vuoden ukettajia että uusia solisteja. Kannattaa tulla kuuntelemaan tätä poppoota.

Karkkilan I Ukuleleorkesteri

Tervauket

Vihtiläinen mutkattoman mukava ukebändi. Hyviä kappaleita ja ihana laulusolisti

Trio ELEKEE

Ohjelmistossa tuttuja – ja vähemmän tuttuja vanhoja ja uudempiakin kappaleita omilla sovituksillamme (Blues, Country, Folk, Pop, Jazz)

Lauantain ei-toivotut

Ukelos


Syksyllä 2018 Jyväskylässä perustettu hyväntuulen laulu- ja ukuleleyhtye, joka muokkaa menneiden vuosikymmenten parhaita paloja hymynkare suupielessä, hämmentää soppaa sopivasti omilla mausteillaan ja lisää toisinaan settiin myös omia kappaleitaan. Bändin ohjelmistossa tutut ja tuntemattomammat jazz- ja popkappaleet saavat ukulelesta uutta virtaa, jolle moniääninen laulu antaa suorastaan siivet.

Laulu- ja soitinyhtye Werner Bros.


Huippuhauskaa meininkiä tarjoilee Laulu- ja soitinyhtye Werner Bros .
joka on tiettävästi pitkäikäisin ja puhdasoppisin skiffle-yhtye.
Tämä porukka edustaa suomalaista ”hulluutta” parhaimmillaan ja saa hymyn kareilemaan kuulijoiden ja katsojien kasvoilla.

U3

Katalat


Katalat on kolmen naisen pakopaikka, arkisen puurtamisen ääreltä, huumorin ja mustien tarinoiden sekä valkoisten valheiden kuplaan. Bändi tarjoilee keikoilla omia, folk-perinteeseen nojaavia kappaleitaan sekä country-, rock-, pop- ja folkcovereita.


Kukulele2024 pidättää oikeuden aikataulu- ja esiintyjämuutoksiin.